Разкриха биячите от мелето в Пловдив

0

Самоличността на петима от вандалите, участвали в брутално меле в ресторант „Метронома” в Пловдив преди дербито „Ботев” – „Локомотив” на 31 август, вече е разкрита, обявиха от полицията в Пловдив.

Уличените за масовия бой с маси и столове в заведението са запалянковците от хулиганската фен групировка „Лудата банда от Кючука” Даниел Дишлянов, Георги Бехчавански, Николай Илиев, Асен Пиронков и Анакин, известен с прозвището Бухала. Част от хулиганите, до един привърженици на „Ботев” (Пловдив), вече са арестувани, а други все още се издирват.

Биячите, вилнели в ресторант в Пловдив, са от фракцията „Лудата банда Кичука“, подкрепяща „Ботев“

Единият от задържаните снощи хулигани – Георги Бахчевански, бе арестуван и миналата година след бой с фенове на „Локомотив”, но все още не е осъден за предишното меле.

Полицията в Пловдив не е успяла да установи самоличността на други двама от агресорите, но има подозрения кои са и до ден-два ще има нови арестувани.

Според началникът на 6-то РПУ в Пловдив Николай Кирков, мелето е възникнало, след като петима привърженици на „Локомотив” пеели в заведението, но били чути от минаващи по улица „Вратцата” 9 ултраси на „Ботев”. Те нахълтали, за да се саморазправят с локомотивците. Нито един от пребитите не е подал жалба в МВР за инцидента.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.