Ченгета от Несебър на хранилка при Димо Флорината! Сутеньорът печелел по 1 милион жриците си

0


Внушителната печалба от 1 милион лева е прибирал всяко лято мастития сутеньор Димо Петров – Флорината от бардаците в Слънчев бряг, разкриват пред „Уикенд” разследващи полицаи.
Преди седмица при специализирана акция на МВР в нощния еротичен бар „Мулен руж” в Слънчев бряг 50-годишния бос на проституцията бе закопчан заедно с любовницата си Жулиета и 10 от момичетата му. При акцията бяха задържани и няколко клиенти с наркотици, които обаче бяха освободени по-късно, без да им бъдат повдигнати обвинения.

Криминалисти разкриват пред „Уикенд”, че бардакът на Димо Флорината, замаскиран като нощен клуб за еротични танци, е реализирал по 20 000 лева оборот всяка вечер. В ударения публичен дом телата си отдавали около 15 момичета, но Флорината притежавал и друг обект на Слънчака, където проституирали още толкова жрици.
„Всяко лято Флорината е печелел по около 1 милион лева от проституция, а зимата е прибирал още толкова от бардаците си в Банско. Димо Петров се утвърди безспорно като

бос №1 на проституцията в България

през последните 2-3 години, а организацията му плаща на полицаи, за да не го закачат”, твърдят кримитналисти. Според неофициално потвърдена информация, Флорината е давал по 1000 лева седмично на полицаи от Несебър, които да не закачат жриците му и да го предупреждават за предстоящи акции на полицията. Заради съмнения, че местните ченгета прикриват мастития сутеньор, акцията на МВР срещу бардака „Мулен руж” е била проведена от столични полицаи, а ченгетата в Несебър били уведомени в последния момент.
Димо Петров от Пловдив развива бизнес с проституция в Слънчев бряг от 2015 г. насам, а под контрола му е най-оборотния бардак „Мулен Руж”. В миналото Флорината е работил съвместно с именития сутеньор Атанас Мъндев, някога бос от мутренската групировка „Клуб 777”. След като Мъндев попадна в затвора, а срещу него бяха заведени няколко дела,

Димо Флорината пое бардаците по морето

и в Банско.
Под негов контрол са няколко обекта на Слънчака, както и огромен нощен клуб в курорта Златни пясъци край Варна, за който също има сигнали, че функционира като нелегален публичен дом.
Дясна ръка на Флорината е неговата интимна приятелка – 35-годишната Жулиета Георгиева от Поморие. Отраканата брюнетка е бивша проститутка, преквалифицирала се в Маман преди няколко години. Именно Жулиета е набирала проститутките и се е разплащала с тях. Според събраните до момента доказателства срещу сутеньорската група на Димо Флорината, той е

купувал проститутки с трансфер


като на футболисти – плащал е по 5000 лева за оборотна жрица, която да започне работа при него. След това сутеньорът прибирал 50% от оборота на проститутката. За разлика от останалите сводници, Димо и Жулиета се държали добре с жриците си и се грижили за тях.
„Всички разпитани момичета свидетелстват, че сами са приели да практикуват най-древната професия, тъй като при Флорината имало много работа, а клиентите на бардаците му били заможни – основно пияни английски и норвежки туристи, които давали големи бакшиши. Секс сеансът в „Мулен руж” е струвал 200 лева на час, като половината е прибирал Флорината. Той обаче не е пипал от бакшишите на проститутките, но ги е задължавал да си поръчват шампанско, което да плащат клиентите. Чаша пенлива течност е струвала 50 лева, а в много случаи на проститутките е сипвана

газирана вода вместо шампанско

и натурален сок ябълка вместо ирландско уиски от 30 лева чашата”, разказва столичен антимафиот.
Съмненията, че зад Димо Петров – Флорината стои могъщ покровител, се засилват от факта, че 50-годишния пловдивчанин успя да развие сутеньорската си империя в Слънчев бряг и в Банско под носа на местните криминални авторитети Митьо Очите и братята Гипсовете. През 2016 г. мутри на Слънчака опитаха да щурмуват еротичния бар „Мулен руж”, но тогава срещнаха могъщ отпор от солидната охрана на Флорината, ръководена от рецидивиста от Сливен Андон Андонов. Подобна бе ситуацията и в Банско преди 2 години, когато въоръжените гардове на сводника отблъснаха нападение на мутри от свитата на Наско Гаргата.
Буди недоумение и факта, че Димо Петров – Флорината бе пуснат от ареста само 72 часа след като бе арестуван в Слънчев бряг. За склоняване към проституция и сводничество законът предвижда от 3 до 10 години затвор, а срещу Флорината вече се води такова дело в съда в Разлог, след като миналата пролет бардака му „Мулен руж” в Банско бе ударен.


По настояване на зам.-главния прокурор Иван Гешев, разпоредил акцията срещу проститутките в Слънчев бряг, на Димо Петров се извършва проверка от КП КОНПИ и НАП. Макар сутеньорът да притежава няколко барове, той не е декларирал почти нищо от огромното си богатство. Флорината притежава няколко апартамента в София, Пловдив, Слънчев бряг и Варна, шофира поръчков „Мерцедес” AMG за 250 000 лева и е охраняван от армия гавази. Според противоречиви данни от ъндърграунда, зад Димо Петров стои или пловдивския сенчест бизнесмен Румен Козела, или босове от групировката СИК, родом от Смолян.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.